Dag van de Coöperatie - Antwerpen

Coopkracht, Cera en Febecoop nodigen je uit op woensdag 22 november 2017 in Antwerpen voor de Dag van de Coöperatie, hét netwerk- en kennisevent voor coöperatief Vlaanderen. Het thema van deze dag is "Coöperaties – zuurstof voor een betere economie en samenleving".

Laat je een hele dag inspireren door toonaangevende sprekers over actuele thema's en over boeiende voorbeelden uit de praktijk, met o.a. keynote speaker Toon Bossuyt (CEO van BOSS Paints) en Krist Pauwels (Medeoprichter van Choco cvba) over "Samen op weg naar de organisatie van de toekomst: De coöperatie als zuurstof voor ons nieuwe werken en leven?". Grijp de kans om te netwerken met je collega's of toets je nieuwe ondernemingsideeën af bij experts. Of je nu al actief bent rond coöperatief ondernemen of een nieuwkomer, je mag deze dag zeker niet missen! Wees er snel bij en schrijf je nu in, want de plaatsen zijn beperkt!

Je krijgt een creatief, gevarieerd programma. Ben je startend, lokal bestuurder (zoals gemeenteraadslid, schepen, personeel van een provincie, gemeente of OCMW) ervaren of sterk geïnteresseerd in coöperaties? Voor elk wat wils. Ten slotte, ontdek het aanbod van individuele coöperaties of praat gezellig bij met gelijkgezinden en Vlaamse auteurs over het coöperatieve leven en werken in Vlaanderen tijdens de infomarkt en de signeersessies.

Ben je aandeelhouder van De Landgenoten? Schrijf je in voor 15 september en ontvang 50 euro korting.
Meer info op http://cooperatiefvlaanderen.nettools.be/content.aspx?PageId=182

Datum: 
woensdag, november 22, 2017