Wij zitten aan de grond. Mogen wij aan uw geld zitten?

Wij zitten aan de grond. Mogen wij aan uw geld zitten?

Investeer in 10 ha landbouwgrond voor een duurzame toekomst

De Landgenoten koopt of beheert landbouwgrond en verhuurt die aan bioboeren: hoe meer vruchtbare velden wij kunnen aanbieden, hoe meer verse voeding zij kunnen produceren. Goed nieuws voor onze gezondheid, voor de lokale gemeenschap en voor het milieu. En voor onze investeerders natuurlijk. Met een bijdrage ter waarde van 5000 euro kunnen De Landgenoten zo'n 1000 vierkante meter grond aankopen en over de generaties heen bestemmen voor biologische landbouw.

Als Radicale Vernieuwer van 2017 willen we graag ons landbouwareaal verdubbelen. We zoeken daarom 'radicale investeerders' die een totaalbedrag van 500.000 euro bijeenbrengen om samen met De Landgenoten 10 ha vruchtbare grond aan te kopen. De meest radicale investeerders van deze zomer nodigen we in september uit voor een exclusieve barbecue met het bestuur van De Landgenoten bij Boer en Compagnie in Leuven. Via onderstaande formulieren kan je jezelf aanmelden als 'radicale investeerder'.

Aandelen hebben momenteel geen financiële return, wel  100% maatschappelijk rendement. Per persoon geldt een maximale investering van 5000 euro. Je kan wel ongelimiteerd aandelen cadeau geven. Meer info.

Bij giften vanaf 40 euro geniet je van een fiscaal voordeel van 45% op het geschonken bedrag. Meer info.

Voor vragen over de 'Radicale Vernieuwers' kan je terecht op ons telefoonnummer 03 286 92 77 tijdens de kantooruren of via contact@delandgenoten.be.

Begin juni riep de jury van de Radicale Vernieuwers De Landgenoten unaniem uit tot winnaar van 2017. Meer: we mochten ook de Publieksprijs in ontvangst nemen. Daarmee onderlijnen de organisatoren (Sociale Innovatiefabriek, Radio1 en De Standaard) de innoverende kracht van De Landgenoten.

De Standaard deed ons twee advertenties kado waarmee we graag op zoek gaan naar radicale investeerders.